4月、2023

N.ホランズ・オールドタイマー・フェスティバル

zo094月(9月XNUMX日)11:00ma10(10月XNUMX日)18:00N.ホランズ・オールドタイマー・フェスティバル家族全員のためのイベント。

詳細イベント

Als vertrouwd staat het West-Friese Venhuizen tijdens de paasdagen op 9 en 10 april weer in het teken van het Noord-Hollands Oldtimer Festival. Acht hallen van het enorme expositiecomplex aan de Torenweg 44 in Venhuizen staan ter beschikking aan de historische voertuigen vanaf de jaren twintig tot tachtig van de vorige eeuw. Niet alleen auto’s, maar ook motoren en bromfietsen, zelfs enkele trucks. Het aanbod is bijzonder gevarieerd, vanaf Amerikaanse merken tot en met Europese, waaronder onze eigen trots. Maar ook Japans maakt een deel uit van de geëxposeerde klassiekers, bijvoorbeeld bij de tweewielers, waar deze gebroederlijk staan opgesteld tussen merken als Puch, Kreidler en Zündapp. Ooit was dat wel anders. Ook aan de nog nooit zo populaire campers wordt aandacht besteed. Een aparte hal waar tien caravans op de Retro camping te vinden zijn zullen vele herinneringen van vroeger oproepen.
Een van de publiekstrekkers moet de Batmobile worden, de originele versie uit 1966. “Deze grote zwarte slanke tijdloze bolide is één van de beroemdste en iconischte auto aller tijden uit de Internationale filmindustrie. Na vele omzwervingen in de wereld staat hij binnenkort in Venhuizen” vertelt de organisatie.
Er worden met hulp van autoverzamelaar Edwin Groen twee Bugatti’s naar Venhuizen gehaald, een RB 35 en RB 43. Beide auto’s, zijn zowel qua techniek als uiterlijk een lust voor het oog.
Een beurs is natuurlijk geen beurs zonder de stands, die ook in Venhuizen talrijk aanwezig zijn. Er is live muziek, er is een kartbaan en de modelclub uit Den Haag geeft een demonstratie met minitrucks op een groot uitgezet parcours. Buiten de hallen is er natuurlijk ook genoeg te zien en beleven. Tenslotte komen er veel bezoekers met hun eigen klassieker.
Openingstijden zijn op beide paasdagen tussen 11 en 18 uur. De entree kost maar 12 euro, 6 euro voor personen tussen de 13 tot en met 17 jaar. Daaronder gratis. Meer informatie via www.oldtimerfestival.nl of 0228-542.500.

トップに戻る